Één Platform – Eender welk gebruiksgeval

VEMASYS is het enige digitale binnenvaartplatform dat end-to-end bedrijfscontrole en een naadloze gebruikerservaring biedt voor toegang tot alle gegevens op elk apparaat, over breinwerker, planner, bemanning aan boord, stuwadoor en elk ander use case in uw organisatie..

Vlootbeheer

Eén blik op uw vloot

Plan, beheer en controleer uw volledige vloot vanuit één centraal platform. Een enkele blik op het hele spectrum, van onderhoud, certificeringen tot bemanningsplanning en volledig geautomatiseerde logboeken.

Logistieke planning

Operationele effectiviteit

Logistieke planning gemakkelijk en transparant gemaakt. Plan de binnenvaartschepen en de lading, volg en ontvang meldingen van geschatte aankomsttijden. Ondertussen worden alle digitale contracten en documenten veilig opgeslagen op het platform.

Business Insight Tooling

Een blik op uw bedrijf

Het benutten van elk stukje data uit elke afzonderlijke stap van de toeleveringsketen levert een enorme waarde op voor uw bedrijf. Het zorgt voor end-to-end zichtbaarheid voor alle partijen, een grotere efficiëntie en geoptimaliseerde processen. Bewaak uw KPI's in realtime en beheer uitzonderingen.

Veiligheid

Verankerd tot in de kern van de zaak

In samenwerking met gerenommeerde veiligheids- en kwaliteitsexperts biedt VEMASYS een volledig kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem aan, dat diep in alle modules van het platform is geintegreerd.

Financieel

Oplossing op maat voor de binnenvaart

Ons financieel platform is volledig gericht op het beheer van de specifieke stromen in binnenvaart coöperaties. Het integreert zich volledig met de logistieke modules en creëert een end-to-end zicht op de financiële informatie die onze klanten in staat stelt om de cashflow-status, de crediteuren en de backoffice ERP- en boekhoudsystemen op een aangename manier te beheren.

AI & Datawetenschap

AI in Autonome voertuigen

Artificiële Intelligentie (AI) heeft de auto-industrie ingenomen met het ontwikkelen en aansturen van level-4 en level-5 autonome voertuigen.


Door het toepassen van bewezen AI-technologie en op maat gemaakte algoritmen bouwen we de autonome binnenvaartschepen van morgen.

De link leggen binnen de multimodale, zeer veeleisende supplychain

Onze oplossingen

We hebben verschillende soorten klanten.

image
image
image
image
image
image
image
image
image